Kennismaken met Ton Derksen Consultancy Digitaliseren is mensenwerk Dienstverlening afgestemd op jouw ambities Contact

Diensten

Kennis maken

Ik wil graag investeren in een waardevolle relatie. Daarom wil ik graag kennis maken door kennis te delen. Geen verkooppraat, maar een inhoudelijk gesprek waarin we samen onze mogelijkheden verkennen. Als we na dit gesprek beiden het vertrouwen hebben dat we gezamenlijk een verbetertraject succesvol kunnen afronden, kan ik mijn dienstverlening op jouw behoefte afstemmen.

Heldere taal

Door een heldere uitleg te geven wil ik de complexe materie rondom digitale transformatie begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Voor elk bedrijf, elke medewerker en elke leverancier. Ik durf kritische vragen te stellen om bewustzijn te creëren. Niets is vanzelfsprekend. Door het stellen van de juiste vragen worden de échte kansen ontdekt. Door inzicht te geven en de kansen te tonen, hoop ik mensen te inspireren en enthousiast te maken om de eerste stap te zetten met digitalisering.

Return on smart investment

Automatisering en digitalisering vragen een investering in tijd en geld. Deze investering wil je natuurlijk terugverdienen, en meer. Dit kan enerzijds door het verlagen van kosten en het vergroten van de toegevoegde waarde. Anderzijds levert digitalisering waardevolle data op, waarmee je inzicht krijgt en kennis opbouwt om jouw bedrijf mee te sturen en toekomstbestendig te maken.

Advisering

Ondersteuning

Training en coaching

Project- en interim management

Benieuwd naar de mogelijkheden van
Ton Derksen Consultancy?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek